Klockan tolv en lördagskväll

Jag vet inte om jag är redo för att bli vuxen. Inte riktigt än. Även om det finns alla bevis för att man inte slutar utvecklas bara för att man växer upp så känns det just nu som det. Jag menar, när jag har pluggat färdigt och får jobb på en skola någonstans, hur mycket längre kan jag komma då? Självklart kan man fortsätta vidareutbilda sig och fördjupa sig i ämnen, växa i min roll som lärare, men det är ändå inte särskilt konkret. 

Alla dessa år i skolan har visserligen inneburit hårt jobb, men det har ändå "paid off" i slutändan. Man har fått ett betyg på ett papper som man har kunnat visa upp och vara stolt över. Jag har haft diverse jobb och varje gång jag fått ett nytt har jag stolt kunnat ringa mamma och pappa och tjuta "jag fick det!!". Varje ny jobbmöjlighet har varit en extra, stolt, punkt på CVet. Jag går fortfarande i skolan och jagar betyg och i slutändan en lärarlegitimation. Men sen då? När jag gått ut, fått min legitimation och fått jobb på en skola är det ju slut? Jag kan ju inte byta jobb vartannat år bara för att känna att "wow, de tyckte jag var duktig nog att anställa mig", det funkar inte i den bransch jag ska ge mig in i. Så hur ska jag växa, hur ska jag skaffa bevis på att jag är duktig? Kommer jag hitta andra saker att leva för? Jag vill kunna visa, svart på vitt, att jag KAN. 

Pink

Nu har jag faktiskt redan köpt mig en höstjacka (en svart kappa med enorm luva från New Yorker) men för er som fortfarande letar; checka in den här snyggingen från Gina Tricot. Hur snygg?! Och är man inte den rosa typen finns den i svart också.
 
Gina Tricot 599:-
 

Övertalad

Haha om man kikar in på min blogg så ser det ut som att det enda jag lever för är Idol. Tre av de fem senaste inläggen är Idol-relaterade, haha! Men jag lovar, jag har annat för mig också!
 
Idag har jag till exempel shoppat på Ellos. Det blev ett överkast, ett kuddfodral och klänningen nedan. Inte för att jag kanske BEHÖVER den, men jag är så svag för rakt avskurna svart/vita klänningar så jag fick hitta på en anledning att köpa den. Här kommer min motivering: eftersom det vita fältet är svagt paljettprytt kan denna kanske tjänstgöra som nyårsklänning. Och nyårsklänning måste man ju köpa?
 
Det bästa var att den var på rea, 210 kr skulle den kosta. Men när jag väl skulle betala hade den sänkts till 150. Jo man tackar ja! Hoppas den passar bara.....
 
 

Pizza & idol

Okej. Efter ikväll har jag kommit fram till att jag har fler favoriter i Idol.

HEJA 

MOLLIE
LISA
JOSEFINE
PHILIP

!!!!!

Stora problem


Detta är sorg.

Lisa och Josefine

Har tyvärr inte kunnat kolla alla Idol-avsnitt i veckan, men i måndags och idag hann jag! Här har ni mina favoriter, Lisa och Josefine. Vilka RÖSTER!!! Och bara 16 bast var. Slängt iväg en röst på dem båda. Det gick ju bra för Lisa i måndags och jag håller tummarna för Josefine ikväll. 
 
 

Ni som inte röstat blått

Känner mig fruktansvärt besviken på svenska folket idag. I Sverige har alla en chans att utvecklas och göra något med sitt liv, i Sverige har varje människa ett val. I min värld ska det löna sig att välja rätt. Att klättra i karriärsstegen ska synas i plånboken, inte straffas med högre skatter. Jag är inte intresserad av att finansiera soffliggarnas bidrag. Men så blir det nu tack vare alla er som valde att inte rösta blått.

Grym Aasa

Asså den här tjejen. Och låten. Wow! Att juryn skickade hem henne kan vara det sämsta de gjort någonsin.
 
 

RSS 2.0