Franskt

Min senaste nageldesign. Jag försöker om och om igen mig på nya, "roliga" designer med glitter och färg och gud vet allt, men det slutar alltid med att jag återgår till franska haha. Det är helt enkelt det jag trivs bäst i!

Det är ofta inte förrän jag är klar som jag ser vad jag borde fixa. Som på dessa behövs formen fixas till (jag gillar dem riktigt kantiga) och tummen behöver en snyggare topline. Men det får ordnas när jag orkar haha!


Nu har jag gjort gelenaglar i drygt ett halvår och jag är ju långt ifrån fullärd men det går i alla fall framåt! Eftersom jag bara har kunnat (eller ja, velat) öva på mig själv har det ju inte blivit mer än ett set per månad. Men för några veckor sedan testade jag på två kompisar också, och det är ju där den verkliga utmaningen ligger- att anpassa tekniken till olika typer av naglar och önskemål. Men det har väl gått helt okej det med.

Är du sugen på billiga naglar? Jag tar en liten summa mot att jag inte lämnar några garantier (mina egna håller ca 3 veckor men det kan ju självklart variera). Jag kan göra naturella, franska, helvita, och glitter i silver, rosa eller gult. Hör av dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0