Vecka 1

Jaha, då var första veckan på körskolan avklarad och OJ vilken vecka! Började i måndags och min körlärare blev faktiskt glatt överraskad att jag kunde så mycket sedan innan. Har ju kört lite grann med mamma och (framförallt) pappa. Onödigt att ta en massa dyra lektioner för att lära sig hitta dragläge liksom. :-) Fick hoppa över ett par lektioner och nu har jag kommit till landsväg. Känns bra att vara en bit på vägen!
 
Har problem med krypkörning eftersom det inte är något jag gjort innan samt att hålla koll på potientiella risker framför mig. Man ska kolla ett par hundra meter fram och jag tittar väl kanske.. 20 meter framför bilen? Haha! Vilket resulterar i att jag missar både skyltar och avfarter. Men det tar sig, med min envisa och tjatiga (men alldeles underbara) körlärare ska jag nog få ordning på det med!
 
Det fina med att köra på Drive in är att det ligger på Långvinkeln; alltså får man träna start i backe varje gång! Har dessutom fått fickparkera i backjäveln flera gånger. Det är sånt som förare som haft körkort många år fortfarande låter bli, men här ska då JAG göra det, som knappt har koll på mig själv...... Jaja, slipper kanske kugga på det på uppkörningen i alla fall! ;-)
 
Igår övade vi panikbroms (haha, min körlärare höll på att skrämma livet ur mig genom att skrika "STANNA!!!!" varje gång jag skulle bromsa) och nästa måndag är det dags för halka, är riktigt taggad!! Idag gick jag riskettan, kul och lärorikt!
 
Jahaja, en liten uppdatering från mig var nog på sin plats. Får skärpa till mig med det här med att blogga. Vet inte varför jag låter bli egentligen? Tycker ju det är kul egentligen! Tror jag måste få in rutinen igen..
 


Hejdå från mig!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0